Klik hier als de nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
 
 
 
nieuwsbrief 8 / Houthavekade zaandam
 
Houthavenkade Zaandam
 
 
Buitenterrein
 
In  verband met de veiligheid van fietsers en voetgangers is er gezamelijk met de gemeente besloten om de fietsers en voetgangers tijdens de bouw van de Houthavenkade van de rijbaan te halen.
Hiervoor is door Ten Brinke een nieuw fiets- en voetpad langs  het water aangelegd. Deze werkzaamheden waren afgerond op de oversteek van de brug Spiekeroog na. Op 22-03-2024 is de oversteek van de Spiekeroogbrug ook gereed en kunnen fietsers en voetgangers zonder kruising met ons bouwverkeer over de Houthavenkade bewegen. Ook zijn de parkeerplaatsen dan gereed voor de woonbootbewoners aan de Houthavenkade.

Een vervolgstap ten behoeve van de veiligheid van de weggebruikers van de Houthavenkade en Havenstraat is dat de vrachtauto's vanaf juli 2024 zo veel mogelijk rechtstreeks vanaf de N203 de bouwplaats op rijden. Deze inrit zal helaas ten koste gaan van het hondenuitlaatveldje.

De gemeente heeft, na overleg met de adoptiecontractanten, hiervoor op 20 maart een toelichtingsbord bij het hondenuitlaatveld geplaatst. Eind april zal het hondenuitlaatveld worden aangepast.

In april zullen we ook een scherm langs de N203 gaan aanbrengen om het inschijnen van koplampen van auto's op de kruising Albert Heijnweg en N203 in de omliggende woningen te voorkomen.

Langs de bouwhekken wordt momenteel door omwonenden geparkeerd. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties. Vriendelijk verzoeken wij u op een andere locatie te parkeren.
 
Houthavenkade Zaandam
 
Blok A
 
We zijn gestart met het grondwerk van de fundering en riolering.
 
 
Blok B
 
De wanden en kolommen van de begane grondvloer zijn bijna allemaal geplaatst. Binnenkort worden ook de houten binnenspouwbladen en de verdiepingsvloeren aangebracht.
 
 
Blok CD
 
Aangezien dit blok het grootst is zal het heiwerk ook het langst duren. Waar mogelijk zullen we met meerdere hiestellingen gaan werken om de geluidsoverlast zo kort mogelijk te houden. Gezien de hoeveelheid palen verwachten we wel tot juni 2024 hiervoor nodig te zijn. Dit kan eventueel uitlopen.
 
 
D1 D2
 
Het heiwerk van blok D1 en D2 is gereed. Vervolgens zullen we starten met het grondwerk en de funderingen.
 
 
C2 D7
 
De heiwerken zijn 19 maart gestart en zullen ca 4 weken duren.
 
 
WKO
 
We zijn gestart met het grondwerk en de fundering van de kelder. We verwachten ca week 19 klaar te zijn met de kelder.
 
Houthavenkade Zaandam
 
Hou ook onze website in de gaten, de link van de website is hier onderaan te vinden.
 
LEES MEER
 
Houthavenkade Zaandam
PASEN

 
Wij wensen u alvast een heel fijn Pasen!
 
 
Ten Brinke vestiging Doetinchem
Havenstraat 15
7005 AG Doetinchem
T +31 314 371 900 
W Ten Brinke
@ doetinchem.nl@tenbrinke.com
Als u zich wilt afmelden, klik dan hier.
 
 
Volg ons
 
 
 
Foto's: © Ten Brinke Group B.V., © Shutterstock.com
Colofon | Privacyverklaring | Disclaimer