Klik hier als de nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven.
 
 
 
Nieuwsbrief 11 / houthavenkade Zaandam
 
Houthavenkade Zaandam
 
 
 
Buitenterrein
 
Ten behoeve van de veiligheid van de weggebruikers van de Houthavenkade en Havenstraat zullen de vrachtauto's vanaf oktober 2024 zo veel mogelijk rechtstreeks vanaf de N203 de bouwplaats op rijden. Deze inrit zal helaas ten koste gaan van een deel van het hondenuitlaatveldje. De gemeente heeft, na overleg met de adoptiecontractanten, hiervoor op 20 maart een toelichtingsbord bij het hondenuitlaatveld geplaatst. Tijdstip van aanpassen van het hondenuitlaatveld nader te bepalen.

Na het aanbrengen van de uitrit zullen we ook een scherm langs de N203 gaan aanbrengen om het inschijnen van koplampen van auto's op de kruising Albert Heijnweg en N203 in de omliggende woningen te voorkomen.
 
Houthavenkade Zaandam
 
Blok A
 
We zijn gestart met het grondwerk van de fundering en de riolering. In week 20 & 21 zullen 3 torenkranen worden geplaatst.
 
 
Blok B
 
De 1e verdiepingsvloer is aangebracht en de 1e wanden zijn gestort. De houten binnenspouwbladen zullen gelijktijdig worden aangebracht.
 
 
Blok CD
 
Aangezien dit blok het grootst is zal het heiwerk ook het langst duren. Waar mogelijk zullen we met meerdere heistellingen gaan werken om de geluidsoverlast zo kort mogelijk te houden. Gezien de hoeveelheid palen verwachten we wel tot juni 2024 hiervoor nodig te zijn. Dit kan eventueel uitlopen.
 
 
D1 D2
 
We zijn bezig met de funderingen.
 
C2 D7
 
_
 
 
C1
 
Week 19 starten we met het heiwerk. Dit zal ca 2 weken duren.
 
 
WKO
 
We zijn gestart met de kelder. De kelder is nagenoeg gereed. We verwachten half mei klaar te zijn met de kelder.
 
 
 
 
Ten Brinke vestiging Almelo
Twentepoort Oost 14
7609 RG Almelo
T +31 88 8485 100 
W Ten Brinke
@ almelo@tenbrinke.com
Als u zich wilt afmelden, klik dan hier.
 
 
Volg ons
 
 
 
Foto's: © Ten Brinke Group B.V., © Shutterstock.com
Colofon | Privacyverklaring | Disclaimer